Mobila Baie

Mobila Baie

În zilele noastre, mobilierul de baie a căpătat o cu totul altă semnificație și asta pentru că oamenii sunt obișnuiți să doteze această încăpere relativ mică cu piese de mobilier nu doar funcționale, ci și frumoase. Vremurile s-au schimbat iar confortul a devenit principalul criteriu atunci când vine vorba de mobilarea locuinței, inclusiv a băii. Având o casă sau un apartament confortabil, ar fi ciudat să nu alegeți mobilier de baie frumos, care să îndeplinească toate cerințele de calitate, utilitate și eficiență.

Mobilierul de baie la comandă devine din ce în ce mai popular în rândul clienților noștri. Din cauza fluctuațiilor de temperatură și umiditate, precum și a dimensiunilor individuale ale acestei încăperi, este important să alegeți piese de mobilier de calitate care, pe lângă acestea, se vor integra perfect. Pe lângă chiuvetă, cabină de duș și alte accesorii pentru baie, dulapul de baie este capabil să creeze un confort maxim pentru depozitarea lucrurilor esențiale, completând în același timp designul general. Iată câteva alte calități pe care un set de mobilier de baie ar trebui să se potrivească:

Rezistent la umiditate. Acesta este criteriul principal pentru mobilierul de baie. Fabricate din fibre de lemn, materiale precum MDF sau PAL sunt acoperite cu melamină pentru a le crește rezistența atât la umiditate, cât și la căldură. In cazul lemnului natural se folosesc lacuri speciale.
Armaturi de calitate. Pentru ca mobila sa fie rezistenta, aceasta trebuie sa fie echipata si cu accesorii de calitate superioara, din materiale rezistente, care sa nu se teama de rugina.
Practicitate. De obicei, în baie sunt puține piese de mobilier, așa că trebuie încorporate doar cele mai necesare elemente: un dulap de baie cu mai multe rafturi și sertare și, bineînțeles, o oglindă mare.
functie estetica. Nu uitați de stilul general. Încercați să combinați toate elementele de design din baie ca un puzzle și totul va cădea la loc.
Nuanțe naturale. Cea mai populară culoare pentru accesoriile de baie este albul. Totusi, cei care isi doresc ceva special pot opta pentru nuante mai stilate precum negru, gri, crem.
Personalizare. Fie că este vorba doar de un dulap este important să il integram corect în baie. Și alegând mobilier la comandă, poți fi sigur de asta.

Un alt serviciu avantajos este vopsirea fronturilor din MDF in orice culoare necesara avand la dispozitie un paletar de 2500 de nuante.