Mobila de bucatarie la comanda

Mobila de bucatarie la Comanda

Cele mai frumoase cine ale tale nu sunt în restaurant, ci acasă!

Suntem bucuroși să vă sprijinim în căutarea unei bucatarii de vis. Vă oferim cel mai bun serviciu posibil, ținând cont de dorințele, cerințele și obiceiurile dvs. individuale. La început există sfaturi competente și detaliate din partea consultanților noștri dupa care vă ajutăm la planificarea la cel mai mic detaliu, până la măsurarea la fața locului. Serviciul nostru continuă cu livrarea bucătăriei dvs. de vis. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic , nici ansamblul noii bucătării, nici ambalajul care apare,nici electrocasnicele potrivite proiectului Dvs.
Mobila de bucatarie perfectă este cea care nu lasă privirea înghesuită într-un spațiu neordonat. Toate mișcările trebuie să urmeze cu naturalețe un traseu funcțional și totul să fie la îndemână; de la blatul de lucru, aparatele electrocasnice, la chiuvetă, cuptor, frigider, până la spațiile de depozitare.

Pentru a-i oferi durabilitate crescută în timp, mobilierul de bucatarie la comandă este accesorizat cu feronerie de înalta calitate, direct proporțională cu modul intens de folosire. Paleta coloristică a mobilei pentru bucătărie este foarte diversa, iar pentru a nu întampina probleme în a asorta mobilierul cu gresia, faianța și accesoriile din bucatăriile dumneavoastră.

Bucatarie Moderna lemn, furnir, MDF vopsit sau PAL melaminat

Suprafețe și fronturi mate sau lucioase , cu aspect de lemn sau materiale șic precum mdf-ul cu foita de aluminiu ,fără mânere și cu linii clare acestea sunt unele dintre caracteristici dedicate Bucatariei moderne . O bucătărie modernă pune accent pentru acel ceva anume ,sau atrage atenția cu structuri de suprafață neobișnuite. Toate acestea perfect integrate și optimizate duc la o bucatarie trendy care nu devine niciodata monotona.
Un alt serviciu avantajos este vopsirea fronturilor in orice culoare necesara avand un paletar de 2500 de nuante.

Am fi bucuroși să vă prezentăm cea mai recentă tehnologie de iluminat cu LED Hafele Made Germania pentru bucătărie.
Lumina este un element de design și un factor de stare de spirit. O mulțime de opțiuni de setari care deschid noi perspective prin simpla apăsare a unui buton sau cu ușurință de pe smartphone.
Experimentați un progres radiant!Așa ca nu mai sta pe ganduri și optează pentru un Mobilier la comanda!

Bucatarie Clasica
Viața este destul de interesantă. De aceea, stresul este interzis într-o bucătărie clasică bună.
Asta înseamnă ca fiecare detaliu trebuie bine gândit. Electrocasnicile din selecția noastră extinsă de la toți producătorii importanți își fac treaba eficient și într-o manieră relaxată. Ne dorim să fii fericit în bucătăria ta, piesa ta unică, timp de mulți ani, astfel încât să nu te obosești să o privești. Și că cele mai frumoase cine ale tale nu sunt în restaurant, ci acasă.

În loc de efecte stridente, vă puteți baza pe experiența noastră în utilizarea culorilor, formelor și suprafețelor armonioase. Consultantii nostrii caută în permanență noi combinații de elemente familiare pentru fronturi și blaturi și noi tendințe pentru inima casei tale. În acest fel, bucătăria dumneavoastră personalizată, să rămână lipsită de orice semne de îmbătrânire.

Un alt serviciu avantajos este vopsirea fronturilor din MDF in orice culoare necesara avand la dispozitie un paletar de 2500 de nuante.

 

.