Mobila Dormitor

Somnul este un proces vital care ne poate oferi energie pentru întreaga zi. Din acest motiv, dormitorul ar trebui să fie întotdeauna în centrul atenției atunci când vine vorba de mobilier și design. Cu siguranta ati observat, de mai multe ori, cat de ineficiente sunt zilele dupa o noapte nedormita, din cauza unui pat inconfortabil, a atmosferei supraincarcate sau a temperaturilor prea ridicate. Mobilierul pentru dormitor poate fi primul pas în asigurarea unui somn sănătos pentru întreaga familie, iar la Holz Artikel Mobila la comanda, vă poate ajuta să o creați pentru a se potrivi oricărui model, stil sau nuanță.

Confortul oricarei incaperi incepe cu integrarea corecta a mobilierului, iar in cazul dormitorului, aceeasi regula trebuie respectata. Mobilierul din dormitor ar trebui să fie nu numai frumos, ci și funcțional, așa că trebuie ales ținând cont de toate nevoile și preferințele tale individuale. La Holz Artikel, îți poți exprima toate ideile cu încredere, iar noi te vom ajuta să le transformăm în realitate.

Următorul pas important este alegerea nuanțelor care joacă un rol la fel de important în crearea unei atmosfere relaxante. Culorile pastelate si naturale pentru mobilierul de dormitor raman relevante in fiecare an, iar marele lor avantaj este ca pot fi usor combinate cu orice accesorii Paleta de nuanțe disponibilă la Holz Artikel este actualizată periodic, așa că poți fi sigur că vei găsi cu siguranță o culoare pe placul tău la noi:

Când vine vorba de dormitor, patul este un detaliu indispensabil, motiv pentru care necesită atenție maximă la alegere. Un pat modern din lemn,mdf,pal,furnir realizat in stil clasic,modern, va deveni o adevarata bijuterie in casa ta, iar daca iti achizitionezi si o saltea de calitate, un somn sanatos este garantat.
Dulap pentru dormitor. Un element care te ajuta sa organizezi eficient hainele si alte lucruri necesare, completand perfect designul de ansamblu al incaperii;

Pentru mobilierul modern, comodele pot fi folosite în multe feluri: pentru a depozita lenjerie de pat, haine, alte lucruri, sau ca suport TV.
Și, bineînțeles, o masă de toaletă. Modern sau clasic, vă va ajuta să vă organizați toate produsele cosmetice și accesoriile.

Alege dormitoare de la producatorul Holz Artikel pentru confort maxim in casa ta.

Mobila dormitor confectionata la comanda personalizata solutioneaza un număr complex de cerinte – aspect,croit pe dimensiuni necesare si este realizat din materiale dorite – lemn, furnir, MDF vopsit sau PAL melaminat. De asemenea, mobila pentru dormitor realizata la comandă, va corespunde stilului interior, paletei de culori și preferințelor personale ale clientului.

Un alt serviciu avantajos este vopsirea fronturilor din MDF in orice culoare necesara avand la dispozitie un paletar de 2500 de nuante.