Mobila Dressing la comanda

Mobila Dressing la Comanda

În zilele noastre, aproape în fiecare casă, puteți găsi un dulap mare, convenabil, cu uși glisante sau batante – o piesă de mobilier care a devenit favorită în rândul utilizatorilor, datorită combinației perfecte de confort, compactitate și aspect estetic modern. Dresingurile glisante sau batante sunt piese de mobilier confortabile si accesibile, care pot fi integrate cu usurinta in orice incapere, de la dormitor pana la hol sau living. Și, ca orice altă garderobă, este important să alegeți modelul potrivit în funcție de nevoile și preferințele individuale.

Holz Artikel, producator de mobilier la comanda, este pregatit sa va ajute sa creati orice modele de dressinguri care se vor potrivi pe deplin cu interiorul locuintei dumneavoastra, pastrandu-i in acelasi timp stilul si originalitatea. Astăzi, datorită dezvoltării rapide a tehnologiei de fabricare a mobilei, este posibilă realizarea de obiecte de cea mai înaltă calitate, dintr-o gamă largă de materiale lemn, furnir, MDF vopsit sau PAL melaminat, în diferite stiluri, forme și cu diferite mecanisme de deschidere pentru culisare usi, din toate segmentele de pret.

Un detaliu important în procesul de creare a oricărui model de dulapuri este separarea logică și eficientă a rafurilor și sertarelor, mai ales dacă se executa un dulap pe colț. Iată câteva sfaturi utile pe care cu siguranță ar trebui să le luați în considerare dacă aveți de gând să cumpărați Dressing:

Urmăriți tendințele în materie de mobilier. Concentrează-te pe modele moderne de garderobe, în culori neutre care vor rămâne în tendințe mulți ani de acum înainte. Și, pentru a nu vă pierde în stilu, puteți contacta în siguranță un consiler specializat care vă poate ajuta cu recomandări, ținând cont de toate nevoile și preferințele dumneavoastră.
Nu uitați de stilul general și caracteristicile camerei. Ca orice alta piesa de mobilier, un dressing dintr-un dormitor sau hol trebuie integrat corespunzator daca vrei sa creezi un confort maxim, fara niciun defect.

Și, pentru a fi și mai aproape de mobila visurilor tale, doar vino în showroom-ul nostru și specialiștii noștri vor proiecta individual designul dressingului dorit.
Un alt serviciu avantajos este vopsirea fronturilor din MDF in orice culoare necesara avand la dispozitie un paletar de 2500 de nuante.