Mobila HOL

Mobila Hol

Holul de la intrare este prima si camera principala care ne intampina de fiecare data cand ne intoarcem acasa. De aceea, este foarte important să-l echipați cu mobilier adecvat, care să îmbine frumusețea și funcționalitatea. De foarte multe ori, oamenii lasă achiziționarea mobilierului de hol pe fundal, deoarece, de regulă, această cameră este relativ mică, și nu este destinată relaxării.

Mai mult, psihologii spun că prima impresie a unei persoane sau a unui obiect se formează în doar câteva secunde. Așadar, acea perioadă scurtă de timp în care oaspeții invitați își dau jos pantofii sau hainele este suficientă pentru a crea o impresie generală asupra casei tale și a gazdelor acesteia. Și acesta este doar unul dintre motivele pentru care nu ar trebui să neglijezi selecția atentă a mobilierului pe hol , să acordați atenția cuvenită acestui proces.

Consultantii Holz Artikel vă stau mereu la dispoziție pentru a crea mobilier de hol modern sau clasic la comandă, de orice complexitate, în orice schemă de culori, design și stil, pentru confortul și siguranța dragilor noștri clienți.

Iată câteva sfaturi practice de la designerii noștri pe care cu siguranță ar trebui să le urmați dacă decideți să actualizați mobilierul de pe hol:

Setează stilul general al camerei și încearcă să-l păstrezi pe toate piesele de mobilier.
Pentru holurile mici, evitați prea multe piese de mobilier. Alege doar câteva elemente esențiale, cum ar fi un dulap mic cu rafturi separate pentru haine și pantofi și un scaun mic și o masă pentru chei.
Alege mobilier realizat din materiale de calitate in tonuri neutre care se pot combina usor cu orice interior. Iar pentru accente elegante, accesoriile elegante vor veni în ajutor.
Nu uitați de una dintre principalele piese de mobilier pentru hol – un suport pentru pantofi. Te va ajuta să-ți organizezi eficient pantofii și să-i ascunzi într-o nișă specială.
Un alt detaliu important este un cuier pe hol unde poti agata o jacheta, un pulover sau haine de iarna.
Ce hol fără oglindă, unde să te admiri de fiecare dată când ieși din casă, pentru o stare de bine pentru toată ziua.
Și la final, alege confortul și simplitatea. Aceste două calități pot transforma orice cameră într-o adevărată oază de relaxare.
Un alt serviciu avantajos este vopsirea fronturilor din MDF in orice culoare necesara avand la dispozitie un paletar de 2500 de nuante.