Casa Mobilata Holz Artikel

 

De la ce am pornit:
Cum poți obține o amenajare potrivită nevoilor proprietarilor în cazul unei case?
Ceea ce ne-a ajutat a fost faptul că direcția inițială în care a fost gândit spațiul (pereți albi, podele din lemn într-o nuanță foarte deschisă) pe placul proprietarilor, care își doreau o locuință minimalistă, dar în același timp, elegantă, organizată și confortabilă. În plus, vroiau ca casa să aibă atât zonă de odihnă, cât și de luat masa sau de recreere.
Cum am lucrat:????
Amenajări minimaliste sunt aproape la orice pas, însă noi am vrut să găsim acel mix de elemente care aduce un plus de valoare unui astfel de concept creativ. După mai multe discuții cu proprietarii, foarte implicați de-a lungul procesului de amenajare, am căzut de acord asupra combinației riflaj,aspect de marmura.
Pentru construcția și compartimentarea lor, ne-am folosit foarte mult de rapoarte și proporții, pentru că am urmărit să creăm un spațiu unitar și armonios.
Ce rezultat am obținut:????
O casa cu un aer minimalist, dar sofisticata; un spațiu geometric, dar elegant; o locuință organizată, dar confortabilă, în concordanță cu personalitatea proprietarilor.
Am reușit să creăm un spațiu echilibrat – deși am inclus numeroase spații de depozitare, casa este aerisita și armoniosa. Fiecare element are un loc și un rol bine definit.
Va asteptam pe la noi sa discutam si Proiectul tau????