Echipa Noastră

Holz Artikel, echipă competentă

Noi suntem Holz Artikel, o echipă tânără dar cu o experiență matură, baza succesului nostru sunt valorile solidarității și responsabilității față de client.

Atunci când oamenii vin la noi pentru a găsi mobilierul potrivit pentru cei patru pereți ai lor, ei ne deschid o privire asupra vieții lor private și noi încercăm să dezvoltăm soluția perfectă de servicii și empatie.

Expertiză în mobilă, pasiune pentru detalii!

Suntem mulțumiți doar când clientul este!

Echipa noastră de proiectare, cu studii în cadrul Facultății de Industria Lemnului și o pasiune profundă pentru designul de mobilier, oferă o viziune comprehensivă a spațiului. Prin realizarea unor randări 3D și 2D detaliate, inclusiv recomandări de amenajare, ne asigurăm că vei avea o imagine realistă despre modul în care mobilierul se va integra în spațiul disponibil.

Echipa de montaj
Echipa noastră este formată din profesioniști perfecționiști, cu o angajare totală pentru finalizarea montajului conform proiectului stabilit, astfel încât rezultatul final să corespundă pe deplin așteptărilor tale. Echipa noastră este aici să transforme proiectul tău în realitate, oferindu-ți un mobilier perfect adaptat și îndeplinind fiecare detaliu. 

Cere o ofertă