Materiale Folosite

Calitate și durabilitate asigurată mobilierului tău!

La Holz Artikel, folosim materiale de înaltă calitate pentru a crea mobilierul dorit. De la palul versatil la feronerie, ne bazăm pe furnizori consacrați precum Blum și Hafele. În gama noastră de materiale se numără și  blaturile din lemn masiv sau cuarț și mânere moderne sau clasice pentru a asigura calitatea și durabilitatea pieselor de mobilier. 

MDF

Mdf vopsit mat este din ce in ce mai folosit pentru proiectarea mobilierului la comanda deoarece ofera o multitudine de posibilitati si variante de a fi folosit in design-ul de interior, atat in componenta mobilierului cat si sub diferite forme pentru placari sau obiecte de decor. Folosit ca fronturi drepte dar si cu diferite frezari, mdf-ul vopsit mat imbraca o paleta foarte larga de culori, avand la baza paletarul de culori RAL sau ICA.
Ca finisaje, avem MDF Melaminat AGT, MDF TOP X cu sticla, MDF Top C melaminat, MDF Furnir Nuc și Stejar, MDF cu foiță aluminiu, MDF vopsit.
De asemenea, vopsirea poate fi realizata și în cazul corpurilor sau a pieselor de mobilier îmbinate, precum și realizarea de piese dublate pe diferite dimensiuni.

PAL

La Holz, folosim palul, un material versatil și rezistent, recunoscut pentru stabilitatea și durabilitatea sa în timp. Cu o gamă variată de finisaje și texturi, palul oferă o paletă largă de opțiuni de design pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărui client. Indiferent dacă este vorba despre mobilier pentru bucătărie, living, dormitor sau birou, palul este alegerea perfectă pentru a crea piese de mobilier care să îmbine frumusețea estetică cu funcționalitatea durabilă. Cu o structură solidă și o varietate de finisaje, palul se remarcă ca o opțiune versatilă și practică pentru mobilier. Palul, alegerea perfectă pentru mobilier durabil și versatil, aduce o combinație ideală între rezistență și estetică în fiecare piesă de mobilier realizată. În gama noastră ca și materiale se regăsesc Pal Egger Kronospan și Pal Cleaf Made Italia.

FERONERIE

Feroneria este un element esențial în realizarea mobilierului de calitate la Holz Artikel. Folosim feronerie de înaltă calitate, provenită de la furnizori consacrați în domeniu, precum Blum, Hafele și Hettich.

Aceste accesorii de calitate superioară asigură funcționarea fluidă și durabilitatea pieselor de mobilier, conferindu-le un aspect elegant și ergonomic.

BLATURI

Blaturile reprezintă un element central al mobilierului și le alegem cu cea mai mare atenție pentru a asigura calitate și durabilitate. Folosim blaturi de diverse tipuri și finisaje, precum blaturi din lemn masiv, MDF sau plăci de cuarț sau granit, în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client.

În gama noastră regăsești: Blaturi Slim Line Egger Kronosdesign Cressent, Blaturi Kerrock, Blaturi Corian, Blaturi Melaminate, Blaturi Quartz, Blaturi Granit, Blaturi Technistone
Blaturi Fenix și Fronturi Fenix.

MÂNERE

Mânerele sunt un aspect esențial al mobilierului pe care le considerăm nu doar elemente practice, ci și detalii de design importante. Folosim mânere de diverse forme, dimensiuni și materiale pentru a se potrivi fiecărui stil de mobilier și preferințelor fiecărui client.

De la mânere moderne și elegante din aluminiu sau oțel inoxidabil, până la mânere clasice din lemn, îți prezentăm mânerele Cressent și Mânerele Profil Gola Hafele ce completează aspectul și funcționalitatea pieselor noastre de mobilier.

Cere o ofertă