Întrebări Frecvente

Pregătiți să-ți răspundem la întrebări!

Ai întrebări despre despre viitoarea ta mobilă? Aici găsești răspunsuri la cele mai comune întrebări adresate echipei noastre despre produsele și serviciile noastre de mobilă. Dacă ai alte întrebări sau ai nevoie de mai multe informații, completează formularul!

Echipa Holz Artikel te sprijină de la începutul până la finalizarea fiecărui proiect. Cu dedicare și profesionalism, proiectantul nostru te asistă în toate etapele procesului, oferindu-ți consultanță privind alegerea materialelor, optimizând spațiul și creând un design ideal pentru nevoile tale. Fiecare detaliu este gestionat cu atenție și experiență, iar angajamentul nostru este să îți oferim 100% suport.

Avem propria noastră linie de debitare, căntuire, găurire, proiectare, vopsire și capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fără a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte soluții modulare existente.
În felul acesta, fiecare client al nostru poate fi sigur că mobila realizată pentru el va fi o combinaţie perfectă între design, utilitate şi accesibilitate. Preţurile noastre nu se ridică la nivelul celor practicate de marii producători internaţionali, însă standardele de calitate, atenţia la detalii şi designul deosebit sunt cu siguranţă atinse.

Din punctul nostru de vedere, făcând o comparație între o mobilă făcută la comandă și mobilă făcută în serie, diferența este enormă din punct de vedere calitativ.
La Holz Artikel, respectăm nevoile și așteptările clienților noștri. De aceea, folosim cu încredere carcase de interior de la EGGER, recunoscute pentru rezistența lor în fața uzurii. Procesul de aplicare a canturilor este un aspect crucial în finisarea fiecărui obiect de mobilier, influențând în mod decisiv durabilitatea și calitatea finală. Folosim feronarii de înaltă calitate de la Blum, Hafele și Hettich, branduri consacrate în lume, pentru a asigura o durabilitate remarcabilă a mobilierului pe care îl furnizăm.
. Un alt avantaj al mobilei este că este concepută pentru spațiul tău și îți poate satisface dorințele întrucât proiectantul o creează după necesitățile, nevoiele și stilul tău.
Noi preferăm să folosim materiale de calitate deoarece acestea vor contribui la o lucrare de calitate, în care detaliile fac diferența.
O lucrare de calitate contribuie la sursa noastră principală de vânzări: referințele. Cu cât beneficiarii sunt mai mulțumiți de lucrările noastre, cu atât ne pot recomanda cu încredere altor potențiali clienți. De aceea încercăm să folosim cele mai bune materiale.

Noi suntem producători de mobilă la comandă și acoperim întreaga arie de mobilier din căminul vostru, începând de la Bucătării, Livinguri, Dormitoare, Dressinguri, Holuri, Băi, Dormitoare copii și alte tipuri de mobilă utilă în casă. Producem și mobilier comerical personalizat pentru Pensiuni, Hoteluri, Restaurante, Farmacii, Showroomuri și alte spații care au nevoie de mobilier de calitate și rezistent pentru uzul comercial.

Pentru a asigura o realizare precisă și eficientă a mobilierului dorit, recomandăm programarea unei întâlniri pentru măsurarea spațiului și stabilirea tuturor detaliilor. O poziționare incorectă a prizelor sau a elementelor de încălzire poate genera dificultăți ulterioare, care necesită modificări ale spațiului și, implicit, costuri suplimentare pentru clienți.

În momentul în care s-a finalizat turnarea, montarea gresiei și faianței conform planului stabilit, proiectantul nostru se va deplasa la locație pentru a efectua măsurătorile definitive și pentru a iniția producția mobilierului. Acest proces asigură un rezultat precis și adaptat perfect spațiului tău.

Pentru a înțelege pe deplin prețul final al mobilierului, trebuie să analizăm o serie de criterii care pot influența costul. Aceste criterii includ alegerea materialului, designul și finisajul dorit, precum și eventualele neconformități ale spațiului în care va fi instalată bucătăria. Accesoriile și tipul de compartimente dorite sunt, de asemenea, factori importanți care pot afecta prețul final. La Holz Artikel, acordăm o atenție deosebită acestor detalii, pentru a asigura realizarea unor modele de mobilier de excepție.

De exemplu, introducerea unui blat de lucru din cuarț, granit sau material Fenix poate determina o creștere semnificativă a bugetului, comparativ cu o configurație de bază. Pentru mai multe informații legate de preț și pentru a discuta detaliile proiectului tău, te invităm să ne contactați la numărul de telefon 0770 211 803. Echipa noastră este disponibilă să îți ofere asistență și să îți răspundă la toate întrebările.

În funcție de alegerile tale privind mobilierul și finisajele, mobilierul personalizat poate fi gata în aproximativ 4-8 săptămâni de la semnarea contractului. Totuși, acest interval poate varia în funcție de preferințele tale privind momentul realizării mobilierului și de volumul nostru de muncă din acel moment.

ETAPE DE LUCRU

Ne-ați văzut și v-au plăcut proiectele noastre?
Ne bucurăm tare mult. Atunci putem trece la primul pas al noii noastre relații.

1. Hai să ne cunoastem!

După ce ne-ai contactat, ne dorim să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine. Poți opta fie pentru o întâlnire în showroom-ul nostru, unde te așteaptă o atmosferă relaxantă, fie pentru o întâlnire online, în confortul propriei tale locuințe. Indiferent de opțiunea aleasă, în cadrul discuției vom discuta despre proiectul tău, alegerea materialelor și alte detalii importante. Echipa noastră de la Holz Artikel este pregătită să creeze mobilierul dorit.

2. Oferta de mobilă solicitată

Pentru realizarea ofertei de mobilă, următorul pas necesită furnizarea unei fotografii a spațiului, dimensiunile precise ale acestuia și un număr de telefon activ pentru a asigura o comunicare eficientă pe tot parcursul procesului. În cazul în care nu aveți o idee clară despre cum doriți să mobilați spațiul, echipa noastră poate efectua o vizită la imobilul dumneavoastră pentru a identifica cea mai bună soluție de mobilare a spațiului.

3. Măsurători

Oferim serviciul de măsurare la domiciliu, unde vom examina spațiul și vom efectua măsurători precise în cel mai mic detaliu. Pentru această etapă, se percepe o taxă, care va fi dedusă din valoarea totală a proiectului în cazul în care acesta este acceptat. Echipa Holz va crea o simulare tridimensională a mobilierului dorit de dumneavoastră. În cazul în care oferta noastră te avantajează, suntem interesați să stabilim o întâlnire pentru a ne cunoaște mai bine.

4. Oficializarea colaborării!

În această etapă, finalizăm ultimele detalii și întocmim contractul. La semnarea acestuia, se solicită un avans de 50% sau 40 % înainte de livrarea mobilierului, iar apoi 10 % la predarea proiectului (semnare proces predare-primire).

5. Livrare și montaj profesional!

Ne angajăm să menținem curățenia după instalarea proiectului tău. Echipa noastră este formată din profesioniști perfecționiști care finalizează montajul conform proiectului stabilit, asigurându-se că rezultatul final este pe deplin în concordanță cu așteptările tale.

6. Garanție asigurată!

Te asigurăm că experiența ta de cumpărare este una lipsită de griji. De aceea, fiecare piesă de mobilier realizată de echipa noastră beneficiază de o garanție extinsă de 2 ani. Astfel, poți avea încredere că mobilierul este susținut de noi pentru o perioadă îndelungată.

Descoperă răspunsurile la întrebările tale!

    Cere o ofertă