Mobilă dressing la comandă

Blog Holz Artikel

În zilele noastre, aproape în fiecare casă, puteți găsi un dulap mare, convenabil, cu uși glisante sau batante – o piesă de mobilier care a devenit favorită în rândul utilizatorilor, datorită combinației perfecte de confort, compactitate și aspect estetic modern. Dresingurile glisante sau batante sunt piese de mobilier confortabile și accesibile, care pot fi integrate cu ușurință în orice încăpere, de la dormitor până la hol sau living. Și, ca orice altă garderobă, este important să alegeți modelul potrivit în funcție de nevoile și preferințele individuale.

Holz Artikel, producător de mobilier la comandă, este pregătit să vă ajute să creați orice modele de dressinguri care se vor potrivi pe deplin cu interiorul locuinței dumneavoastră, păstrându-i în același timp stilul și originalitatea. Astăzi, datorită dezvoltării rapide a tehnologiei de fabricare a mobilei, este posibilă realizarea de obiecte de cea mai înaltă calitate, dintr-o gamă largă de materiale lemn, furnir, MDF vopsit sau PAL melaminat, în diferite stiluri, forme și cu diferite mecanisme de deschidere pentru culisare uși, din toate segmentele de preț.

Un detaliu important în procesul de creare a oricărui model de dulapuri este separarea logică și eficientă a rafturilor și sertarelor, mai ales dacă se execută un dulap pe colț. Iată câteva sfaturi utile pe care cu siguranță ar trebui să le luați în considerare dacă aveți de gând să cumpărați un dressing:

  1. Urmăriți tendințele în materie de mobilier. Concentrați-vă pe modele moderne de garderobe, în culori neutre care vor rămâne în tendințe mulți ani de acum înainte. Și, pentru a nu vă pierde în stil, puteți contacta în siguranță un consultant specializat care vă poate ajuta cu recomandări, ținând cont de toate nevoile și preferințele dumneavoastră.
  2. Nu uitați de stilul general și caracteristicile camerei. Ca orice altă piesă de mobilier, un dressing dintr-un dormitor sau hol trebuie integrat corespunzător dacă vreți să creați un confort maxim, fără niciun defect.
    Și, pentru a fi și mai aproape de mobila visurilor tale, doar vino în showroom-ul nostru și specialiștii noștri vor proiecta individual designul dressingului dorit.
    Un alt serviciu avantajos oferit de noi este vopsirea fronturilor din MDF în orice culoare necesară, având la dispoziție un paletar de 2500 de nuanțe.

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă