Bucatarii la Comanda Bej

Bucatarii la Comanda Bej

by Corina B |februarie 2, 2022 | Blogs, Mobila

Culorile sunt cruciale pentru mobilierul de bucătărie, pentru a vă simți cu adevărat confortabil în ele.  Nuanțele de culoare crem-bej conferă bucătăriei o ambianță modernă și familiară.

Hai sa va prezentam cele mai frumoase bucatarii in crem, magnolie si bej!

Culoarea si efectul spatial al bejului

Bejul și magnolia sunt nuanțe de alb cu un amestec de maro. Spre deosebire de albul pur, tonurile crem nu par reci, ci radiază o puritate și un confort plăcut. Magnolia și bejul sunt culori revigorante și încălzitoare și au un efect de stimulare mentală. Datorită conținutului de maro deschis, ele radiază și armonie și lejeritate. Tonurile de bej sunt culori ideale pentru amenajarea bucătăriei prin pricina faptului ca acest ton de culoare arată foarte natural și familiar.

Nuanțele de crem sunt deosebit de versatile, deoarece se potrivesc cu aproape orice concept de cameră. Tonurile de bej și magnolie funcționează bine în spații mici, deoarece le fac să pară mai mari.

Culori potrivite pentru Bej

Combinația de culori diferite poate face un interior de bucătărie individual și unic. Bejul este o culoare neutră care oferă multe oportunități de experimentare și combinație. 

Magnolia si crem pot fi combinate cu gri pentru o bucatarie clasica, simpla si eleganta. Trebuie folosit un gri deschis fără conținut verde.

Cei care preferă un stil natural pot combina bejul cu tonuri pământii precum ocru, nisip sau chiar tonuri de lemn. În combinație cu culorile crem, maroul pare confortabil și familiar. Albastrul închis arată elegant și regal și este un contrast bun cu crem și magnolie. Nuanta de albastru inchis, poate face camerele să pară mai mici și, prin urmare, este potrivită doar pentru bucătării mari și spațioase. Albastrul deschis și turcoazul arată proaspăt și ușor.

Cu o culoare dominantă precum roșu și negru, bejul este potrivit pentru a atenua efectul intruziv. O bucătărie de culoare crem în fața unui perete roșu este o adevărată atragere , iar contrastul dintre cele două culori își poate desfășura efectul din plin.

Materiale si finisaje care se potrivesc cu bejul

Magnolia și crem pot fi combinate cu diferite materiale.Deoarece culorile sunt foarte rezervate, nu există limite ale creativității în designul bucătăriei.

Lemnul radiază căldură și naturalețe și se potrivește bine cu o bucătărie bej. Pot fi setate accente izbitoare, mai ales cu lemnul de culoare închisă. Lemnul deschis, precum pinul sau fagul, pare prietenos și deschis, subliniind efectul bejului. El finnd o alegere bună pentru masă ,scaune și blat.

Otelul inoxidabil si metalul radiaza eleganta in combinatie cu magnolie si crem.Pot oferi un contrast plăcut, mai ales atunci când sunt folosite pentru caracteristici atrăgătoare, cum ar fi mânerele.

Iar daca vrei ca bucataria sa arate curata si moderna si Sticla Lacobel este o alegere buna.

Blatul marmura sau BLatul Slim Line

este, fără îndoială, deosebit de nobil și de înaltă calitate. Ca blat de lucru sau blat de masă, devine o atracție în bucătărie. Materialele naturale subliniază naturalețea bejului.

Stilul de interior care se potriveste cu bej

Stilul Clasic

 Bejul cu aspectul său prietenos și familiar, este o culoare populară în bucătărie. Combinata cu culori pastelate și modele jucăușe , materiale naturale, rezultatul este o bucătărie rustică de vis , plină de nostalgie.

Stilul Scandinav

 Fronturi de bucătărie de culoare bej, un blat din mesteacăn sau pin, plus o pardoseală familiară din lemn, iar bucătăria scandinavă este deja amenajată.

Stilul Shabby Chic

Bufetul vechi de bucătărie bej al bunicii, unde vopseaua s-a desprins deja pe alocuri, se potrivește perfect într-o bucătărie shabby șic.

Bucătării lucioase în bej

O bucătărie strălucitoare din bej arată deosebit de elegantă și de înaltă calitate atunci când fronturile bucatariei reflectă camera. Combinat cu nuanțe calde de lemn sau oțel inoxidabil rece, se creează un contrast material captivant în bucătărie.

Share this post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *