Proiecte Complete

Creativitate fără limite, proiecte pentru fiecare casă

Armonie până la cele mai mici detalii!

Cu elemente de mobilier atent finisate și inserții aurii, se creează o atmosferă calmă și echilibrată în întreaga locuință, contribuind la un rezultat mult așteptat.

Let your home shine!

De la blatul din Quartz care adaugă un plus de spectaculozitate, la patul personalizat cu panou tapitat, fiecare element este atent conceput pentru a îmbina frumusețea și funcționalitatea într-un mod benefic.

Home made fun

În amenajarea locuinței perfecte, ai nevoie de o echipă definită de profesionalism alături de care să lucrezi!

Eleganță modernă într-un apartament

Acasă este locul unde ne regăsim liniștea și confortul, unde ne relaxăm și ne bucurăm de momentele noastre speciale.

Confort și stil

La noi fiecare Proiect are o poveste diferită! Te lăsăm pe tine să descoperi următorul proiect!

Atenție și expertiză pentru fiecare detaliu

Obținerea unei amenajări conforme nevoilor proprietarilor în cadrul unei case implică abordarea cu atenție și expertiză a fiecărui detaliu. În acest caz, direcția inițială a spațiului, cu pereți albi și podele din lemn în nuanțe deschise, a constituit un punct de plecare ideal pentru proprietarii care doreau un interior minimalist, dar elegant și confortabil.

Culori pastelate și finisaje în culoarea lemnului

Cu un design modern, mobilierul nostru este caracterizat de culori pastelate și finisaje în culoarea lemnului, completate de mânere ornamentale, care conferă un aspect curat și minimalist.

Modernism și funcționalitate

Hai să descoperim împreună ce înseamnă mobilierul executat de talentata echipă Holz Artikel! Pentru noi, fiecare colaborare are o semnificație specială și suntem încântați că întâlnim oameni minunați în cadrul proiectelor noastre.

Personalizare și eleganță

Mai mult decât un simplu design, apartamentul mobilat de Holz Artikel în colaborare cu Fusion Design reprezintă o adevărată oază de confort și o sursă permanentă de energie, menită să hrănească sentimentul de "acasă".

Minimalism redefinit

La Holz Artikel, ne angajăm să simplificăm procesul de amenajare pentru clienții noștri, oferind soluții complete și variate.

Joyful Home

Acest proiect transcende simpla amenajare, deoarece reflectă dorințele și nevoile unei familii cu un copil, transformându-le în realitate printr-un design ce îmbină perfect cerințele de calitate și estetică, fără a neglija funcționalitatea.

Armonie în confort și stil

Echiparea locuinței cu un mobilier adecvat structurii și compartimentării sale specifice, face din „acasă” locul unde abia aștepți să te întorci după o zi plină.

Stil contemporan cu personalitate

Un touch elegant pentru un spațiu luminos. Acest proiect îmbina foarte bine stilul minimalist având texturi calde și linii simple.

Ambianță primitoare într-o pensiune

Experimentează confortul și ospitalitatea într-o mobilare cu atenție la detalii, creată special pentru pensiunea ta de către echipa noastră de la Holz Artikel.

Eleganță modernă într-un Penthouse

Bucură-te de eleganța și rafinamentul unui penthouse mobilat la comandă, creat special pentru a reflecta stilul și personalitatea ta, de către echipa noastră de la Holz Artikel.

Design complet pentru confort total

În acest proiect complet mobilat, am transformat garsoniera într-un spațiu unic și funcțional, creând un mediu armonios și stilat care să răspundă perfect nevoilor proprietarului.

Perfecțiune în amenajare

Fiecare detaliu a fost atent selectat pentru a crea un cămin armonios și stilat. Am transformat fiecare cameră într-un spațiu unic și funcțional.

Transformare Completă: Proiect de amenajare în Avantgarden Brașov

Apartament din complexul Avantgarden Brașov, transformat într-un spațiu modern și elegant, perfect adaptat stilului de viață.

Amenajarea completă a livingului, bucătăriei și dressingului

Pentru acest proiect, am creat un spațiu elegant și funcțional, amenajând livingul, bucătăria și dressingul cu atenție la detalii.

Amenajare completă: living, bucătărie, dressing și dormitor

Acest proiect de amenajare completă transformă fiecare colț al casei într-un spațiu elegant și funcțional, unde confortul și estetica se îmbină armonios.

Eleganță și confort

Acest proiect îmbină luxul și funcționalitatea într-un spațiu rafinat și modern, a unui penthouse.

Amenajare completă pentru casa ta

Acest proiect de amenajare interioară aduce un plus de eleganță și confort în fiecare colț al locuinței.

Cere o ofertă