Apartament mobilat de Holz Artikel

Apartament complet mobilat

Camera copilului-Nu este un secret pentru nimeni că, mobilierul pentru camera copiilor ar trebui să fie în primul rând sigur, așa că primul pas în alegerea mobilierului este să găsești un producător de mobilier la comandă de încredere, care să te poată ajuta în acest sens. Noi, echipa cu experiență Holz Artikel, știm să cream mobilier pentru copii de înaltă calitate, astfel încât copiii tăi să se simtă cu adevărat fericiți, iar părinții să fie mereu siguri de siguranța lor. Camerele moderne pentru copii nu sunt doar camere colorate în care o mulțime de piese de mobilier sunt adunate aleatoriu, ci un singur întreg care trebuie asamblat ca un puzzle.

Bucătăria perfectă se caracterizează prin calitate, confort și mai ales funcționalitate.😌 Tocmai de aceea, un astfel de loc special merită o atenție deosebită în amenajare.O tendință populară în amenajarea bucătăriei este placarea peretelui din spatele blatului cu sticlă securizată termorezistentă*catalog disponibil in 300 nuante*

Baie-Utilizează eficient spațiul din baie, astfel încât să obții o încăpere funcțională și practică, indiferent de mărimea ei.

 

Hol-Indiferent de stilul de amenajare preferat, dacă stai la apartament sau la casă, îți propunem soluții tehnice și estetice pentru zona de intrare.

Dormitor matrimonial-Scopul principal al dormitorului este odihna. De aceea, în amenajarea dormitorului, piesa centrală o reprezintă patul, stofa disponibila in 350 de nuante.

Living-Din fericire avem o multitudine de idei pentru a-ti proiecta o mobila de living care sa te reprezinte. În funcție de lumiozitate, de impactul dorit și de spațiul alocat livingului, cromatica are mai puține restricții decât în toate celelalte încăperi.

Cere o ofertă