Animalele de companie în Bucătărie

Blog Holz Artikel

Sfaturi de planificare pentru Bucatarie

Proprietarii trebuie să fie conștienți de un singur lucru: de îndată ce prietenul cu patru picioare devine parte a familiei, el va considera întreaga casă drept teritoriul său.

Aceasta include nu numai camera comună, cum ar fi camera de zi sau grădina, ci și bucătăria, care este punctul central al vieții de familie în multe gospodării.

Așa cum se întâmplă adesea ca bucătăria este locul de întâlnire al familiei. Este de la sine înțeles că animalele curioase își doresc în mod natural să facă parte din acțiune și, prin urmare, sunt adesea în bucătărie. Pentru ca oamenii și animalele să se bucure de șederea lor în bucătăria familiei în mod egal, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când planificați bucătăria .

Ce ar trebui să aveți în vedere atunci când planificați bucătăria?

  • Pardoselile și suprafețele utilizate în bucătărie ar trebui să fie ușor de întreținut. Pentru a menține curățenia și igiena , acestea trebuie să fie ușor de șters și robuste. 
  • Atunci când planificați bucătăria, trebuie să aveți grijă si să vă asigurați că nu există plinte deschise . Acesta este un mod simplu, dar eficient de a preveni pisica agilă să nu se strecoare în „ascunzișurile secrete” înguste de sub dulapuri, în căutarea unor noi ascunzătoare interesante.

Nu este un secret că câinii și pisicile nu sunt proști. 

  • Odată ce a observat ca din ce dulap primesc mâncare in fiecare zi , ambițiile lor sunt pline de resurse trezite. Nu este neobișnuit pentru ei să găsească o modalitate de a deschide ușile dulapurilor încorporate după o scurtă perioadă de practică secretă și astfel, să își pună mâna pe conținut. Acest lucru creează rapid haos și proprietarul găsește o bucătărie haotică. Se poate preveni foarte ușor acest lucru prin utilizarea încuietorilor aplicate pe uși.
  • Câinii și pisicile au de fapt întotdeauna pofta de mâncare și, prin urmare, nu le puteți da vina pentru că au profitat de orice ocazie pentru a lua o delicatesa. Pentru a împiedica prietenii tăi cu patru picioare să atingă friptura de duminică în cuptorul deschis pentru a-l menține cald, este indicat să poziționezi cuptorul la înălțimea de lucru . Acest lucru asigură nu numai că câinii și pisicile flămânde nu fură mâncarea din fața ta, dar este și mai convenabil să folosești dispozitivul la înălțimea de lucru.
  • Dacă aveți un câine mare ca animal de companie, este de asemenea recomandabil să nu includeți o plită cu gaz. O coadă fericită sau un miros interesant la aragazul cu gaz poate duce rapid la răniri, care pot fi evitate optând pentru o altă variantă de încălzire. Mai bine sigur decât rău.

Soluție inteligentă încorporată în bucătărie pentru animalele de companie.

  •  Modulul încorporat se potrivește fiecărei uși rotative cu lățimea de 45cm și dispare în mod invizibil în dulap.  Platforma de alimentare Hailo are boluri fixe care pot fi îndepărtate pentru curățare și care nu mai sunt împinse prin cameră atunci când mănâncă. Prin urmare, recipientele nu iti mai stau în cale – ideale sunt in bucătăriile înguste. La momentul alimentării, pur și simplu deschideți dulapul și coborâți platforma de alimentare.
  •  Întreaga unitate poate fi, de asemenea, ușor de îndepărtat și transportat sau plasat în altă parte datorită funcției de fixare și a mânerului practic!

Ce echipamente facilitează păstrarea animalelor în bucătărie?

Există o serie de caracteristici ale produselor de bucătărie care facilitează păstrarea animalelor în bucătărie.

  • Este recomandabil să achiziționați coșuri de gunoi etanșe pentru a elimina resturile igienic.
  • De asemenea, este disponibilă o mașină de alimentare cu temporizator integrat. Acest lucru asigură că câinilor și pisicilor li se furnizează hrana la timp, chiar dacă proprietarii nu sunt la fața locului la timp.
  • În sfârșit, ar trebui să se ia în considerare și auzul sensibil al animalelor. Ușile trăsnite ale dulapului sau mașinile de cafea puternic asurzitoare pun mult mai multă presiune pe animale decât oamenii, datorită auzului lor bun. Prin urmare, este ideal să vă asigurați că cumpărați dispozitive electrice cu zgomot redus. Sistemele de amortizare pentru sertare, extrageri și uși sunt deja standard în majoritatea mobilierului de bucătărie.

Bucătăria potrivită pentru oameni și animale de companie.

Viața cu câinele, pisica si alte animalute nu numai că te face fericit, dar ajută și la reducerea stresului și contribuie astfel la un stil de viață echilibrat. La fel ca restul camerelor comune din casă, bucătăria este o cameră în care oamenii și animalele de companie trăiesc împreună în armonie. Cu câteva ajustări și considerații preliminare puteți planifica bucătăria astfel încât șederea în ea să fie la fel de plăcută pentru tine și patrupedul tau.

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă