Tendințele 2022: Bucătărie Modernă

Blog Holz Artikel

Fronturile de bucătărie întunecate aduc multă eleganță bucătăriei

Fronturile sunt considerate a fi pilotul intr-o bucatarie moderna. Ele modelează semnificativ stilul. Prin urmare, selecția ar trebui să fie atent analizata. Fronturile de bucătărie întunecate devin din ce în ce mai populare . Ele conferă camerei un aspect elegant , o notă de lux si un fler special. Fie ca opati pe negru sau culori antracite , ambele culori sunt la modă și oferă adâncime suplimentară a încăperii. Acestea creează contraste deosebite în special cu pereții și podelele.

De fapt, ideea inimaginabilă (până de curând) a unei bucătării complet negre este acum la modă – realizată desigur cu stilul tipic.

În plus față de negru, sunt solicitate „culorile prăfuite”. Culorile prăfuite nu sunt altceva decât culori mate, cu o lumină redusă. Tonurile de gri , tonurile de albastru- care conferă astfel bucătăriei o ambianță foarte specială.

Culorile prăfuite se armonizează minunat cu tonurile de lemn închis(deschis) și diferite tipuri de piatră. Tendința culorilor prăfuite este deosebit de populară pentru modelele de bucătărie fără mânere sau bucătăriile clasice unde noile tonuri de gri,cum ar fi griul ardezie sau griul nisipului, sunt o alternativă interesantă.

Înapoi la rădăcini

Cuptoarele ultramoderne la nivelul ochilor și mult spațiu în dulapuri asigură stilul generos pentru care bucătăriile în stil rustic sunt atât de populare. 

Ierburile proaspete, materialele naturale, distanțele scurte și o structură centrală sunt combinate cu fronturi moderne pentru a crea un loc care nu ar putea fi mai contemporan de atat.

Repere pentru Bucatarie

Nici cuprul nu va dispărea în obscuritate în 2022, ci va persista în proiectarea bucătăriei. În bucătărie găsim cuprul ca element decorativ în principal sub formă de vaze, boluri și lămpi, dar și ca mânere ,Blaturi sau Fronturi. 

Mai ales în combinație cu mobilierul de bucătărie negru, cuprul subliniază eleganța în bucătărie și, prin urmare, poate fi perfect combinat cu tendința numărul unu

Mai mult curaj de a folosi culoare,

Pe lângă tendința de culoare a tonurilor prafuite, tonurile colorate ca si tema de contrast isi face aparitia in mobilierul de bucătărie pentru 2022: galben însorit, portocaliu strălucitor, și verde proaspăt dau tonul. 

Nu există limite în ceea ce privește preferința individuală pentru culoarea preferată, deoarece posibilitățile de a scufunda bucătăria în lumile creative ale culorilor sunt excelente. Ca accent vizat, culorile puternice conferă bucătăriilor în tonuri de alb, negru sau gri un aspect atrăgător.

Suprafețele mate înlocuiesc suprafețele lucioase, intr-o bucatarie moderna

 Împreună cu culorile întunecate de pe fronturi și tonurile calde ale lemnului, se creează un contrast fascinant și un aspect calmant. Suprafețele moderne se înscriu și cu un strat anti-amprentă, ceea ce reduce nevoia de întreținere, deoarece, așa cum sugerează și numele, amprentele nu sunt vizibile. Acesta este un mare avantaj, mai ales într-o bucătărie fără mânere. Indiferent dacă este vorba de o bucătărie clasica, design scandinav sau de mobilier modern, fronturile de bucătărie mate se potrivesc oricărui stil de bucătărie. Aparatele electrice, cum ar fi cuptoarele sau frigiderele, sunt, de asemenea, disponibile în mat și completează abil aspectul.

Lemnul este la modă

Lemnul  sau aspectul lemnului sunt materia de tendință perfect pentru tine. Evocă o atmosferă confortabilă și familiară în cameră în cel mai scurt timp. Popularitatea a crescut enorm odată cu stilul de viață danez „Hygge”, care reprezintă o mulțime de confort în interiorul propriilor patru pereți. Tonurile calde ale lemnului sunt deosebit de populare. Dar puteți combina și lemnul închis la culoare cu un interior luminos. 

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă