Siguranța copiilor în Bucătărie

Blog Holz Artikel

Electrocasnice incorporate sigure pentru copii

Accesorii practice pentru bucatarii cu copii

Dispozitive pentru usi si sertare

7 sfaturi pentru bucătăriile pentru copii

Desigur, nu există o bucătărie complet sigură pentru copii, dar cu cele 7 sfaturi ale noastre puteți reduce unele pericole

 • Spațiu liber sub supraveghere:  Dacă copilul dvs. dorește să vă ajute în bucătărie, oferiții un colț închis și sigur. Acest lucru îi dă copilului sentimentul că are propriul regat. Aici micul bucătar se poate juca cu linguri de lemn, oale și boluri din plastic.
 • Bucătăria nu este camera copiilor: căderile sunt cele mai frecvente cauze ale accidentelor în gospodărie. Există riscul alunecării, mai ales pe podeaua neteda unde poate sa fie stropi de apa sau grasime. Deci, nu-ți lăsa copilul să alerge în bucătărie. 
 • Articole de siguranță pentru bucătărie:  Toate prizele trebuie să fie echipate și cu un dispozitiv de siguranță pentru copii.
 • Gătiți cu atenție: Când gătiți, ar trebui să așezați oale și tigăi pe plăcile din spate ale plitei, dacă este posibil. Dacă acestea sunt deja ocupate, întoarceți întotdeauna manerul oalei sau a tigaiei înapoi.
 • Nu vă deranjați: marginile ascuțite de la dulapuri și mese ar trebui să fie prevăzute cu protecții pentru margini / colțuri , de exemplu , din silicon.
 • Pozitionați masa cu atenție: Când așezați masa, asigurați-vă că așezați întotdeauna oala și castronul cu conținut fierbinte este în mijlocul mesei. Nu puneți o față de masă. Copiii încearcă instinctiv să se țină de ceva atunci când înclină scaunul și ar putea să dărâme totul cu el.
 • Pericole la îndemâna: Următoarele articole nu ar trebui păstrate la îndemâna copiilor
 1. Detergenți de spălat vase și agenți de curățare
 2. chibrituri
 3. Condimente
 4. Băuturi alcoolice
 5. Medicamente
 6. Piese mici care pot fi înghițite
 7. pungi de plastic
 8. Cuțite ascuțite și alte tacâmuri periculoase
 9. Boluri cu fructe cu, de exemplu, cireșe sau nuci. Aici există riscul de sufocare.

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă