Mobilă de bucătărie la comandă

Blog Holz Artikel


Cele mai frumoase cine ale tale nu sunt în restaurant, ci acasă!

Suntem bucuroși să vă sprijinim în căutarea unei bucătării de vis. Vă oferim cel mai bun serviciu posibil, ținând cont de dorințele, cerințele și obiceiurile dumneavoastră individuale. La început, beneficiați de sfaturi competente și detaliate din partea consultanților noștri, iar apoi vă ajutăm la planificarea fiecărui detaliu, inclusiv la măsurarea la fața locului. Serviciul nostru continuă cu livrarea bucătăriei dumneavoastră de vis. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic, nici asamblarea noii bucătării, nici ambalajul, nici alegerea electrocasnicelor potrivite proiectului dumneavoastră.

Mobila de bucătărie perfectă este cea care nu lasă privirea înghesuită într-un spațiu neordonat. Toate mișcările trebuie să urmeze cu naturalețe un traseu funcțional și totul trebuie să fie la îndemână; de la blatul de lucru, aparatele electrocasnice, la chiuvetă, cuptor, frigider, până la spațiile de depozitare.

Pentru a asigura o durabilitate crescută în timp, mobilierul de bucătărie la comandă este accesorizat cu feronerie de înaltă calitate, direct proporțională cu modul intens de folosire. Paleta coloristică a mobilei pentru bucătărie este foarte diversă, iar pentru a nu întâmpina probleme în a asorta mobilierul cu gresia, faianța și accesoriile din bucătăria dumneavoastră, vă oferim opțiunea de vopsire a fronturilor în orice culoare dorită, având la dispoziție un paletar de 2500 de nuanțe.

Experimentați un progres radiant! Așa că nu mai stați pe gânduri și optați pentru un mobilier la comandă de la Holz Artikel!

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă