Design natural pentru bucătărie

Design natural pentru bucătărie

by Corina B |iunie 28, 2023 | Uncategorized

 Vă arătăm cum natura poate fi adusă în bucătărie cu mult lemn, culori confortabile și idei grozave de decor.

Tendința bucătăriei se îndreaptă în mod clar către culori naturale și forme armonioase. Nu numai că arată deosebit de bine în bucătăriile moderne, dar te fac să te simți relaxat aici.

Lemnul este un material valoros în designul bucătăriei : unități de bucătărie cu aspect de lemn sau insule de bucătărie din lemn masiv – aproape în nicio altă încăpere acest material poate fi folosit la fel de bine ca în bucătărie. Și aici arată deosebit de bine, deoarece bucătăriile cu elemente din lemn nu numai că arată modern și proaspăt, dar asigură camera sa fie mai familiară și confortabilă.

Tonurile de lemn radiază o căldură . Bucătăria va deveni rapid noua ta camera preferata din apartament. Prelucrarea lemnului provine din stilul de mobilier scandinav: aici, bucătăriile sunt îmbrăcate cu elemente moderne din lemn de mulți ani. Un alt avantaj al acestei tendințe este că poate fi combinat foarte bine: pot fi puse în evidență grozave prin decorațiuni speciale cu materiale naturale. Cu culori naturale precum verdele sau bejul, elementul naturii poate fi integrat si in bucatarie.

Lemnul real și decorurile din lemn sunt de asemenea, materiale bune pentru blaturile de lucru , oferind bucătăriei un aspect natural și creând un loc de muncă robust. Acestea se caracterizează prin faptul că sunt ușor de întreținut și foarte durabile, iar bucătăriile vor arăta ca noi mulți ani. Dar, desigur, există și alte materiale pe lângă suprafețele din lemn care conferă bucătăriei un aspect natural. Suprafețele din piatră naturală, cum ar fi granitul, ardezia sau marmura sunt deosebit de potrivite pentru utilizare ca suprafețe de lucru. Sunt la fel de robuste și durabile și arată, de asemenea, foarte elegante.

Diverse tonuri de lemn pentru un design natural al bucătăriei,

Atunci când proiectați o bucătărie într-un design natural, este posibilă varietatea completă de culori din lemn și există tonul de lemn potrivit pentru fiecare gust. Lucrul frumos este că lemnul vine în diferite culori și granule. În plus, toate tipurile de prelucrare a lemnului pot fi folosite în bucătărie: atât lemnul real, cât și furnirurile pot fi folosite în mobilierul bucătăriei. 

Decororile de Pal ,Mdf furniruit sunt deosebit de ușor de îngrijit și, spre deosebire de lemnul adevărat este o alternativă ieftină.

Culorile deschise ale lemnului, cum ar fi pinul, salcâmul, fagul, frasinul sau molidul sunt în prezent populare în stilul scandinav și se potrivesc bine cu un interior prietenos, natural.

Stejarul, cireșul, castanul sau arinul sunt tonuri medii de lemn care impresionează prin farmecul lor natural în designul bucătăriei. Decorurile din stejar sunt adesea folosite pentru a mobila bucătării rustice confortabile – și aici, paleta variază de la stejar cu aspect natural la stejar argintiu strălucitor cenușiu la stejar sălbatic într-un decor întunecat.

Culorile închise ale lemnului, cum ar fi nuc, mahon, prun sau wenge arată bine într-o bucătărie cu design elegant – combinate cu uși fără mâner, aceasta creează o operă de artă naturală modernă în bucătărie.

La decorare fiecare are mână liberă pentru a-și crea propriul aspect natural. Textile confortabile, cum ar fi pernele , draperiile drăguțe sau covorașele din piele sunt potrivite pentru decorarea unei bucătărie cu un design natural. Plantele, florile proaspete și ierburile de bucătărie susțin aspectul natural al bucătăriei. Ele radiază de prospețime și lasă camera să răsufle uşurată. Cu obiectele și accesoriile decorative potrivite, reusim sa oferim viata incaperii.

Share this post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *