Tendințe în bucătărie 2024

Blog Holz Artikel

Ca întotdeauna, tendințele sunt ideile care pot deveni realitate în propria casă. De la contraste reci și electrocasnice extra-mari în bucătărie până la tendința de a deveni cât mai confortabil posibil, 2024 va fi variat și divers.

În bucătărie, materialele de înaltă calitate întâlnesc spațiul inteligent utilizat și aparatele multifuncționale. Și indiferent dacă camera de zi este elegantă și luxoasă sau familiară, accentul se pune întotdeauna pe ideea de a face din proprii patru pereți un loc în care să vă simțiți confortabil. În primul rând, să aruncăm o privire la cele mai recente tendințe din bucătărie.

Fronturi riflate

Fronturile riflate aduc un element tactil care îmbunătățește imediat orice unitate de bucătărie și îi conferă un aspect extravagant. Ele pot fi utilizate pentru fiecare dulap pentru a crea un aspect uniform, dar pot fi, de asemenea, utilizate pentru a accentua în mod specific câteva fronturi pentru a stabili evidențieri vizuale.

Fronturile sunt disponibile într-un aspect modern din lemn, dar și în variante colorate pentru bucătăriile multicolore.

Aparatura XXL

SUA a condus calea pentru o lungă perioadă de timp, iar acum tendința XXL vine și la noi.

Producătorii renumiți de aparate de bucătărie, au recunoscut acest lucru și aduc acum frigidere cu ușă dublă și altele asemenea în bucătării.

Aparatele foarte mari oferă mai mult spațiu, indiferent dacă aveți nevoie să satisfaceți o familie numeroasă sau pur și simplu doriți să vă aprovizionați pentru a reduce costul cumpărăturilor zilnice. Variantele mari sunt, de asemenea, în creștere atunci când vine vorba de plite și cuptoare. Deci, chiar și cea mai convivială sărbătoare de familie poate fi gătită cu ușurință!

Bucătării cu decor lemn

Unele lucruri nu se vor demoda niciodată – și există un motiv pentru asta: sunt bune așa cum sunt. Aceasta include, de asemenea, bucătărie din decor lemn, care este încă la fel de populară astăzi ca și în trecut – dar, desigur, i s-a dat o notă modernă. În special, bucătăriile din lemn de culoare închisă din lemn de nuc în stil de la mijlocul secolului, de exemplu, vor face parte integrantă din planificatorii de bucătărie în 2024.

Dacă vă place mai luminos și doriți să vă mobilați bucătăria pentru a se potrivi tendinței bej, ar trebui să alegeți lemn ușor, chiar și cu rame înguste. Acest lucru nu numai că economisește spațiu valoros, ci și arată extrem de elegant.

Alb-negru – contraste captivante
O privire asupra planificatorilor de bucătărie pentru acest an arată că contrastele sunt din nou în creștere. De la contrastul clasic alb-negru, care arată întotdeauna elegant , la interacțiunea dintre fronturile netede și încadrate, la tendința în care vechiul și noul sunt combinate inteligent, contrastele creează emoție și evidențieri vizuale.

Singurul lucru important este ca contrastele să se armonizeze reciproc – deși chiar și acest lucru poate contribui la un interior interesant dacă este utilizat corect.

Peach Fuzz nuanță caldă și confortabilă

Leatrice Eiseman, directorul executiv a Institutului de Culori Pantone, afirmă că această nuanță poate aduce un nou înțeles vieții. Vorbim așadar, despre o compasiune care ar trebui să ne caracterizeze anul.

Bucătăriile multicolore aduc culoarea în joc

Va fi colorat în bucătărie. Și prin asta nu ne referim doar la bucătăriile care sunt păstrate într-o culoare neobișnuită, ci în care mai multe culori se reunesc în același timp. Puteți combina diferite culori frontale între ele, de exemplu păstrând unitățile de perete într-o culoare diferită de cea a unităților de bază. Sau ce zici de o insulă de bucătărie ceramic red în bucătărie? Culorile strălucitoare pot fi, de asemenea, folosite ca accent – acest lucru este garantat pentru a atrage atenția tuturor!

Sisteme inteligente pentru mai multă organizare

Nu toate tendințele sunt vizibile imediat la prima vedere. La fel ca organizarea în bucătărie, care este ascunsă în spatele ușilor și in sertarele dulapului. Inserțiile și organizatoarele inteligente oferă o imagine de ansamblu mai bună în bucătărie și o fac mult mai ușor de instalat . Gadgeturile inteligente, cum ar fi dulapurile rotative de colț, utilizează tot spațiul posibil din bucătărie, care altfel ar rămâne neutilizat și, astfel, ajută la a avea totul la îndemână în orice moment atunci când gătiți. Și odată ce ați creat baza cu noile sisteme de organizare, este o joacă de copii pentru a menține bucătăria în ordine.

Blaturi de lucru din piatră naturală

Pentru o lungă perioadă de timp, lemnul și alte materiale au fost folosite pentru blaturile de bucătărie pentru a crește durabilitatea și rezistența. Plăcile din piatră naturală, care au o impregnare specială pentru bucătărie, sunt rezistente, nu absorb niciun lichid și pot fi curățate în doar câțiva pași simpli.

Și ce este atât de special la plăcile din piatră naturală? Fiecare placă este unică, cu propria structură și gradient de culoare, care spune propria poveste.

Multifuncționalitate pentru mai mult timp, spațiu și eficiență

Nu toată lumea are o bucătărie imensă cu tone de spațiu. Acest lucru face ca tendința către multifuncționalitate, care poate fi văzută în întreaga zonă de gătit, să fie cu atât mai oportună. Începând cu robinetele Quooker, care furnizează apă fierbinte clocotită la atingerea unui buton și astfel înlocuiesc fierbătorul, până la ventilatoare, care, spre deosebire de hota extractoare clasică, nu sunt suspendate deasupra plitei, ci instalate direct pe plită.

Dar mesele de luat masa, care sunt atașate la bucătărie și acționează ca un blat suplimentar, dacă este necesar, sunt, de asemenea, foarte la modă în acest an.

Mobilier customizat și pentru restul spațiului de locuit

Viața consecventă este o nouă tendință care se întinde de la bucătărie la întreaga casă.

Acest lucru funcționează deosebit de bine, deoarece mobilierul customizat poate fi adesea folosit în alte zone ale casei fără probleme, cum ar fi băile, dulapurile, dressingurile, birourile si chiar camerele de zi. În acest fel, totul arată ca și cum ar veni dintr-o singură mișcare și asigură o imagine de ansamblu armonioasă

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă