Povestea Holz Artikel

Blog Holz Artikel

În spatele fiecărui mobilier creat cu grijă și pasiune se află povestea noastră, Holz Artikel. Pentru noi, Holz Artikel nu înseamnă doar “articole din lemn”, ci reprezintă o călătorie de peste două decenii, îmbinând experiența europeană cu pasiunea pentru mobilier, transmisă din generație în generație în familia noastră.

Fondatorul nostru, cu o bogată experiență acumulată în Austria și Germania, și-a adus cunoștințele și pasiunea pentru mobilier în România, unde a pus bazele Holz Artikel în 2019. De-a lungul timpului, am crescut și ne-am dezvoltat, angrenându-ne într-o echipă de specialiști cu o pasiune comună pentru ingineria și designul mobilierului.

Cu o echipă tânără dar cu o experiența matură, baza succesului nostru sunt valorile solidarității și responsabilității față de client. Atunci când oamenii vin la noi pentru a găsi mobilierul potrivit pentru cei patru pereți ai lor, ei ne deschid o privire asupra vieții lor private și noi încercăm să dezvoltăm soluția perfectă cu cel mai înalt nivel de servicii și empatie.

De ce noi?

Conștientizarea valorilor reale crește și ne proiectăm casa sau afacerea ca un loc de bunăstare și relaxare. Având în vedere acest lucru, mobilierul realizat de Holz Artikel devine însoțitor pe termen lung care combină designul, confortul și calitatea, inspirându-ne mereu din nevoile oamenilor.

Portofoliul nostru cuprinde o gamă variată de produse de mobilier pentru bucătărie, living, dormitor, hol, dressing, birou până la mobilarea pentru pensiuni, companii, instituții publice, sedii, grădinițe. Profesionalismul recunoscut de numeroșii noștri clienți, investiția în utilaje și pasiunea pentru ceea ce facem reprezintă cartea noastră de vizită.

Ne angajăm să livrăm mobilier de înaltă calitate, respectând întotdeauna termenele stabilite și exigențele clienților noștri. Fără a cădea în împopoțănare sau laude, lăsăm ca munca noastră să vorbească de la sine și să ofere satisfacție absolută clienților noștri.

Mobilier pentru spații mici: Soluții Creative

Avem propria noastră linie de debitare, asamblare și montaj și capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fără a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte soluții modulare existente.

Contactează-ne pentru a discuta mai multe despre proiectul tău, să vedem împreună mobilă potrivită căminului tău.

Adaugă un comentariu

Cere o ofertă